Natuurlijk schoonmaken

Natuurlijk schoonmaken

RHINOC’s schoonmaakmiddelen zijn altijd biologisch afbreekbaar en waar mogelijk 100% natuurlijk met ingredienten van plantenextracten. Daarnaast hebben we een revolutionaire productlijn op basis van probiotica. Dit zijn revolutionaire middelen die zelfs milieubevorderend werken omdat ze gebruik maken van goede bacteriën. Het is (nog) niet altijd mogelijk om alle producten uit 100% natuurlijk bestanddelen te maken. Wij labelen onze producten, zodat jij meteen weet wat je in handen hebt. Onze 100% natuurlijke producten hebben het label AllNatural. De biologisch afbreekbare en ecologische middelen dragen het label BioQlear. En onze probiotica assortiment labelen we met ProBio.

AllNatural natuurlijke schoonmaakmiddelen icon

AllNatural

RHINOCS’s AllNatural assortiment zijn volledig op basis van natuurlijke ingredienten. De All Natural producten bevatten veelal plantenextracten en etherische olien en zijn daarmee 100% natuurlijk en dus volledig veilig voor mens, dier en leefomgeving. RHINOCS’s AllNatural producten zijn uiterst effectief en daarnaast ook nog eens betaalbaar.

BioQlear natuurlijke schoonmaakmiddelen icon

BioQlear

EEQO’s BioQlear assortiment bestaat uit producten die volledig ecologisch verantwoord en biologisch afbreekbaar zijn. De BioQlear producten bevatten bestanddelen die door de natuur kunnen worden afgebroken en zijn daarmee volledig veilig voor mens, dier en leefomgeving. EEQO’s producten zijn uiterst effectief. Ze zijn betaalbaar en hebben een elegant en eigentijds design.

ProBio probiotisch schoonmaken icon

ProBio

RHINOC’s ProBio assortiment bestaat uit een revolutionair gamma producten op basis van probiotica. Deze ProBio middelen bevatten goede micro-organismen die op microscopisch niveau reinigen en een langdurige werking hebben. Ze werken tot wel 3 dagen door na gebruik doordat er microscopische ‘werkers’ achterblijven die niet op je loonlijst staan.

ProBio vermindert ook het gebruik van desinfectie-middelen en maakt desinfectie effectiever. De ProBio producten zijn milieubevorderend en dragen daarmee bij aan een gezondere leefomgeving voor mens en dier.

RHINOC’s ProBio producten zijn uiterst effectief. Ze zijn betaalbaar en hebben een elegant en eigentijds design.

Wil je meer leren over de techniek achter probiotica en/of hoe het werkt? Kijk dan op onze speciale pagina over probiotisch schoonmaken.