RHINOC’S MISSIE

RHINOC’S MISSIE

Bij Rhinoc zijn we overtuigd dat we met elkaar een betere, gezondere en schonere wereld kunnen realiseren. We willen je laten ervaren hoe eenvoudig het is om de veelal chemische / toxische schoonmaakmiddelen te vervangen door natuurlijke en ecologische producten. Een kleine omschakeling die een belangrijke bijdrage levert aan het creëren van een gezonder ecosysteem en leefomgeving.

Rhinoc’s onderhouds- en schoonmaakmiddelen zijn daarom volledig biologisch afbreekbaar. Ze bevatten waar mogelijk 100% natuurlijke ingredienten en plantenextracten.  Door gebruik te maken van probiotica, werken ze zelfs milieubevorderend.

Rhinoc’s  onderhouds- en schoonmaakmiddelen zijn veilig, effectief, betaalbaar en met een eigentijds elegant design.

Rhinoc support de strijd tegen het stropen van neushoorns en olifanten. Op onze pagina Goede doelen & Partners leggen wij je uit hoe wij ons hier voor inzetten

Logo van RHINOC Powerfull Cleaning Solutions
Logo EEQO, natuurlijke schoonmaakmiddelen

RHINOC & EEQO

RHINOC is onderdeel van EEQO – natuurlijke schoonmaakmiddelen welke zich kenmerkt door haar stoere en krachtige propositie.

EEQO is overtuigd dat met elkaar een betere, gezondere en schonere wereld gerealiseerd kan worden. Daarom is EEQO continu op zoek naar de beste natuurlijke schoonmaakoplossingen, -recepturen en verpakkingen.

Met de natuurlijke schoonmaakmiddelen streeft EEQO ernaar om de wereld elke dag een beetje beter te maken. Daarom is het fundament van EEQO, en dus ook RHINOC, gebouwd op de 10 ondernemingsprincipes en kernwaarden, de zogenaamde EEQO Fundamentals.